UD-aspirantene besøkte SKREI og SRC

05 september 2023

UD-aspirantene besøkte SKREI og Skrei Research Center (SRC) 4. september.

Her fikk de et innblikk i prosjektet, historien, nåtiden og fremtiden til plassen, fiskeriene og kystkulturen. Det er en viktig del av utdanningen til vår neste generasjons utenriksdelegater å lære om hva nasjonen er bygget på og hva den kan tilby den store verden.

en mann holder foredrag
UD-aspirantene får innblikk i SKREI og SKREI Research Center under besøket sitt i Storvågan 4. september. Foto: Museum Nord

Svein og Jonas stod for presentasjonen før de fikk vandre omkring på området for å se de tilhørende besøksstedene i Storvågan; Lofotmuseet, Galleri Espolin og Lofotakvariet.

flere mennesker utenfor Lofotmuseet
UD-aspirantene i samlet flokk utenfor Lofotmuseet. Foto: Museum Nord

Tusen takk for besøket!

Les mer om SKREI

SKREI

SKREI blir et senter for kunnskap og opplevelser knyttet til Lofotfisket og Norges viktigste fisk. SKREI strekker seg utenfor rammene til et tradisjonelt museum.

SKREI Research Center

SKREI Research Center (SRC) er et treårig prosjekt for å skape en infrastruktur som koordinerer internasjonal, tverrfaglig forskning og kunnskap rundt temaer knyttet til den arktiske torsken.

Flere nyheter

Høstferien 2023 hos museene

Er du på jakt etter artige aktiviteter til familier i høstferien? Se her!

WORK it OUT i Narvik

Narvik Museum er det eneste museet i Norge som var med på årets «WORK it OUT» event i regi av ERIH, i samarbeid med kulturskolen i Narvik

Fellesmøte for museene i nordland

21. – 22. september var Helgeland Museum, Nordlandsmuseet og Museum Nord samlet til det årlige fellesmøtet for museene i Nordland. Nytt i år er at også Árran Julevsáme guovdásj/lulesamisk senter, Norsk Luftfartsmuseum og Narviksenteret også deltok.