Skrei research center bistår norsk ud i Iran

18 september 2023

12. september holdt norsk UD i Teheran med portugisiske kollegaer en mottakelse i ambassadørens residens. Dette var en norsk-portugisisk fellesmottakelse for å fremme norsk klippfisk og tørrfisk. Iran er en stor importør av laks, og vil med dette bli kjent med flere av våre viktigste eksportprodukter. Skrei Research Center ble forespurt om å spille inn en presentasjon som tok for seg Skreien, hvem er denne fisken, hva har den betydd for Norge igjennom historien, hvordan foredler vi den, og hva er våre viktigste eksportmarkeder.

Flere nyheter

Høstferien 2023 hos museene

Er du på jakt etter artige aktiviteter til familier i høstferien? Se her!

WORK it OUT i Narvik

Narvik Museum er det eneste museet i Norge som var med på årets «WORK it OUT» event i regi av ERIH, i samarbeid med kulturskolen i Narvik

Fellesmøte for museene i nordland

21. – 22. september var Helgeland Museum, Nordlandsmuseet og Museum Nord samlet til det årlige fellesmøtet for museene i Nordland. Nytt i år er at også Árran Julevsáme guovdásj/lulesamisk senter, Norsk Luftfartsmuseum og Narviksenteret også deltok.