Båtglad gjeng på Korsnes Museum

19 september 2023

Lørdag 16. september kom en båtglad gjeng på rundt 80 stykker sjøveien for å besøke Korsnes Museum i nydelig septembervær.

Utendørs: Brygge, hvitt bolighus, tre gule små hytter, rødt stabbur. Pent vær.

Gruppen som besøkte museet var på sin årlige «Lutefisktur», og i år var det Korsnes Museum som sto for tur, som var ganske passende da det lenge har vært lutefiskproduksjon på Korsnes.

Korsnesmodellen har i år fått nye figurer!

Kokken Vegard Stormo serverte fiskesuppe med nyfisket kveite til gjestene, og det var en blid og fornøyd gjeng som rettet nesen hjemover igjen. Takk for besøket!

Utendørs: Rød brygge med folk på, småbåthavn, båter som går ut fra havnen. Hvitt bolighus, gule hytter. Pent vær.
Flere båter i stor fart på fjorden, fjell i bakgrunnen, pent vær.