Skrei Research center og Lofotakvariet arrangerer Forskningsdagene 30. september

19 september 2023

Lørdag 30. september holder Skrei Research Center og Lofotakvariet forskningsdagen med tema: «Havets kraft, vi utforsker Golfstrømmen». Fra Universitetet i Tromsø kommer Torstein Pedersen, professor i Fiskebiologi og -økologi for å snakke om Golfstrømmen og påvirkningen den har på miljø, klima og fiskerier. Arrangementet er produsert i samarbeid med «Forskningsdagene». Program finner du HER.

Flere nyheter

Høstferien 2023 hos museene

Er du på jakt etter artige aktiviteter til familier i høstferien? Se her!

WORK it OUT i Narvik

Narvik Museum er det eneste museet i Norge som var med på årets «WORK it OUT» event i regi av ERIH, i samarbeid med kulturskolen i Narvik

Fellesmøte for museene i nordland

21. – 22. september var Helgeland Museum, Nordlandsmuseet og Museum Nord samlet til det årlige fellesmøtet for museene i Nordland. Nytt i år er at også Árran Julevsáme guovdásj/lulesamisk senter, Norsk Luftfartsmuseum og Narviksenteret også deltok.