Skrei Research center og Lofotakvariet arrangerer Forskningsdagene 30. september

19 september 2023

Lørdag 30. september holder Skrei Research Center og Lofotakvariet forskningsdagen med tema: «Havets kraft, vi utforsker Golfstrømmen». Fra Universitetet i Tromsø kommer Torstein Pedersen, professor i Fiskebiologi og -økologi for å snakke om Golfstrømmen og påvirkningen den har på miljø, klima og fiskerier. Arrangementet er produsert i samarbeid med «Forskningsdagene». Program finner du HER.

Flere nyheter

Ramsalt opera på Hurtigrutemuseet

Operaentusiaster og musikkelskere ble samlet på Hurtigrutemuseet sist lørdag, den 6. april, for en unik opplevelse – en Opera pub arrangert av Ramsalt opera. Arrangementet trakk til seg 120 deltakere, og stemningen var elektrisk med et publikum som var storfornøyd gjennom hele kvelden.

Lofotfiskedager på Å

Årets Lofotfiskedager gikk av stabelen 22.-23. mars. Det var også en del av jubileumsfeiring for Museum Nord sin 20 års bursdag i 2024.

skolebesøk om vikingtid

Bø museum har vært på skolebesøk og tema var vikingtid. Det er resulterte i mange gode refleksjoner og stilige tegninger.