WORK it OUT i Narvik

28 september 2023

WORK it OUT i Narvik

8. september fremførte de flinke danserne fra kulturskolen i Narvik «WORK it OUT»- dansen på arrangementet 100Hz på Katterat Stasjon i Ofoten.

Narvik Museum er det eneste museet i Norge som var med på årets «WORK it OUT» i regi av ERIH (European Route of Industrial Heritage).

Narvik Museums bidrag ble laget i samarbeid med danseelevene på kulturskolen i Narvik og av Alex Beeton som sto for dans og produksjon.

ERIHs danseevent startet i 2018 i anledning Europeisk år for kulturarv, og ble så populært at det ble omgjort til et årlig arrangement der mange av ERIHs medlemssteder. De forskjellige medlemsstedene sender inn video av fremføring av dansen, som legges på ERIHs nettsider og YouTube-kanal. Se videoen fra Narvik Museum og kulturskolens bidrag under!