WORK it OUT i Narvik

28 september 2023

WORK it OUT i Narvik

8. september fremførte de flinke danserne fra kulturskolen i Narvik «WORK it OUT»- dansen på arrangementet 100Hz på Katterat Stasjon i Ofoten.

Narvik Museum er det eneste museet i Norge som var med på årets «WORK it OUT» i regi av ERIH (European Route of Industrial Heritage).

Narvik Museums bidrag ble laget i samarbeid med danseelevene på kulturskolen i Narvik og av Alex Beeton som sto for dans og produksjon.

ERIHs danseevent startet i 2018 i anledning Europeisk år for kulturarv, og ble så populært at det ble omgjort til et årlig arrangement der mange av ERIHs medlemssteder. De forskjellige medlemsstedene sender inn video av fremføring av dansen, som legges på ERIHs nettsider og YouTube-kanal. Se videoen fra Narvik Museum og kulturskolens bidrag under!

Flere nyheter

Julemarked på Narvik Museum

Lørdag 2. Desember var det julemarked på Narvik Museum, med hele 19 salgsutstillere med stort utvalg salgsvarer og god julestemning!

Stort oppmøte og begeistring

Hva er egentlig SKREI? Det åpne informasjonsmøtet som ble holdt i slutten av november ga tilhørerne mange svar.

Koselig juleverksted i Narvik

Onsdag 29. November var det koselig juleverksted på Narvik Museum. Både familier og besteforeldre med barnebarn møtte opp, og lagde fin julepynt.