WORK it OUT i Narvik

28 september 2023

WORK it OUT i Narvik

8. september fremførte de flinke danserne fra kulturskolen i Narvik «WORK it OUT»- dansen på arrangementet 100Hz på Katterat Stasjon i Ofoten.

Narvik Museum er det eneste museet i Norge som var med på årets «WORK it OUT» i regi av ERIH (European Route of Industrial Heritage).

Narvik Museums bidrag ble laget i samarbeid med danseelevene på kulturskolen i Narvik og av Alex Beeton som sto for dans og produksjon.

ERIHs danseevent startet i 2018 i anledning Europeisk år for kulturarv, og ble så populært at det ble omgjort til et årlig arrangement der mange av ERIHs medlemssteder. De forskjellige medlemsstedene sender inn video av fremføring av dansen, som legges på ERIHs nettsider og YouTube-kanal. Se videoen fra Narvik Museum og kulturskolens bidrag under!

Flere nyheter

Skjøtsel på Rallarveien

Skjøtsel på Rallarveien: driftsansvarlig Håvard og avdelingsdirektør Jon opp til Rallarveien for å gjennomføre skjøtsel og vedlikehold.

Sortland Entreprenør skal bygge SKREI

Sortland Entreprenør har sikret seg hovedentreprisen for bygget. Dette er den første og desidert største av 4 byggentrepriser for SKREI. Omfanget på kontrakten er 180 millioner kroner.

Nytt Togtak på Katterat

Nytt togtak på Katterat stasjon: Driftsansvarlig i Ofoten har skiftet ut taket på en togvogn på Katterat Stasjon