Ny utstilling på Lofotakvariet «GOLFSTRØMMEN – HAVETS KRAFT»

03 oktober 2023

Lørdag 30. september gjennomførte SKREI Research Center og Lofotakvariet Forskningsdagene, dette resulterte i en utstilling om Golfstrømmen som kan besøkes utover høsten i Lofotakvariet.

Professor Torstein Pedersen fra UiT tok oss igjennom et interessant foredrag om Golfstrømmens påvirkning av vår kyst, og hvordan det skaper ideelle forhold og miljø for skreien og fiskeriene, men også utfordringer vi kan møte ved klimaforandringer vi står ovenfor.

Foto: Skrei Researhc Center