Høstferien 2023 hos museene

05 oktober 2023

Er du på jakt etter artige aktiviteter til familier i høstferien 2023? Se her!

Kreativ høstferie på Hurtigrutemuseet

Hurtigrutemuseet har satt sammen et spennende program med barneaktiviteter og omvisninger 11. til 15. oktober. Torsdag 12. oktober er det høstferierebus. Det er også nedsatte priser på inngangsbilletter.

Musejakt hos Narvik museum

Fra mandag 9. til fredag 13. oktober vil dørene være åpne fra kl. 10 til kl. 17 hver dag hos Narvik Museum. I tillegg inviterer de til en tidligere klassiker, musejakt på museet. Narvik Museum kan også friste med nedsatte inngangsbilletter ved kjøp i nettbutikken. Klikk deg inn og les mer om det i lenken under:

Her er flere tips

Lofotakvariet er en sikker vinner for familier. Bli kjent med selene og oterne, og dyrelivet utenfor kysten vår. Akvariet kan også friste med en flunkende ny utstilling om kaldsvannskoraller.

Oteren-Eddie
Hils på oteren Eddie hos Lofotakvariet i høstferien 2023. Foto: Linn Olsen

Besøk vikingene hos Lofotr Vikingmuseum Borg. Museet er åpent tirsdag til lørdag kl. 10–16.

folk
Bli kjent med vikingene hos Lofotr Vikingmuseum under høstferien 2023. Foto: Kjell Ove Storvik

Ta turen til toppen av Andenes fyr! Visste du at fyrtårnet er et av Norges høyeste? Lær mer om historien hos Andøymuseet.

Fyret på Andenes

Åpningstider og nyttig info

Åpningstider og annen informasjon om våre museer finner du her. De fleste museene er aktive på sosiale medier – følg dem og bli oppdatert på hva som foregår.

Velkommen til ei hyggelig tid hos museene våre i løpet av høstferien 2023 😊