Lansering av Årbok for Narvik 2023

01 november 2023

Lansering av Årbok for Narvik 2023

Mandag lanserte Ofoten slekts- og historielag Årbok for Narvik 2023Narvik Museum. Roger Sværd presenterte boka og fortalte om noen av temaene årboka tar for seg. Gjestene koste seg deretter i Kaffistova med kake og kaffe.

Mann presenterer årbok
Roger Sværd

Årets Årbok for Narvik har 160 sider, og inneholder et bredt spekter av lokal historie, fra byens begynnelse, til godt innpå 90-tallet, inklusive både første og andre verdenskrig.

Foto av Årbok for Narvik 2023, til salgs i museumsbutikken
Årbok for Narvik 2023 er til salgs i museumsbutikken på Narvik Museum