Hurtigrutemuseet har blitt hedret!

02 november 2023

Hurtigrutemuseet på Stokmarknes - Foto: Eirik Linder Aspelund

Fantastisk nyhet! Hurtigrutemuseet har blitt hedret som et av de 20 beste maritime museene i Europa! Vi er hoppende glade og stolte over!

Dette er en fantastisk anerkjennelse av vår innsats og engasjement for å formidle sjøfartshistorien og kystkulturen. Vi er takknemlige for vår trofaste dugnadsgjeng, våre besøkende og vårt utrolige team som har hjulpet oss på vei mot å bli et av Europas fremste sjøfartsmuseer og en sentral kilde for kunnskap om kystkultur. Vi ser frem til å fortsette å utvikle og berike vår historiefortelling i årene som kommer.

Les saken her:

20 of the Best Maritime Museums in Europe (travelmag.com)

Besøk Hurtigrutemuseet

Hurtigrutemuseet

Et monument over Norges samferdselshistorie: Besøk broa, maskinrommet og lugarer på hurtigruta Finnmarken (1956) i sitt ikoniske bygg. Kjenn atmosfæren i salongene fra dampskipet Finmarken (1912). Aktiviteter for barn og familier. Hurtigrutas betydning fortelles i moderne utstillinger. Mat og drikke serveres i spisesalen anno 1956.
Velkommen om bord!

Flere nyheter

Julemarked på Narvik Museum

Lørdag 2. Desember var det julemarked på Narvik Museum, med hele 19 salgsutstillere med stort utvalg salgsvarer og god julestemning!

Stort oppmøte og begeistring

Hva er egentlig SKREI? Det åpne informasjonsmøtet som ble holdt i slutten av november ga tilhørerne mange svar.

Koselig juleverksted i Narvik

Onsdag 29. November var det koselig juleverksted på Narvik Museum. Både familier og besteforeldre med barnebarn møtte opp, og lagde fin julepynt.