Brannbamsen Bjørnis kommer til Gammeldags Jul på Å

14 november 2023

Desember er måneden for ekstra fokus på brannvern, derfor har vi fått Bjørnis til å komme til Å på Gammeldags jul 2.desember.

Sammen med Bjørnis kommer mannskap og brannbiler fra Lofoten Brann- og Redningsvesen for å bidra til økt bevissthet rundt brannvern og sikkerhet.

Bjørnis vil synge og danse kl 11:30 og kl 13:30.

Gammeldags jul er en årlig førjulsfeiring på Å, tradisjon strekker seg tilbake til 1991. 

Arrangementet er særlig viktig for våre små lokalsamfunn, fordi at gjennom Gammeldags jul vi kan rekke ut til og knytte sammen ikke bare Moskenes, men hele Lofoten. Bedrifter og aktører fra hele Lofoten bidrar med gevinster, sponsing, støtte og sammen skaper hyggelig julestemning.

I år blir det ekstra spesielt med besøk fra selveste Bjørnis. 

Vi håper at dere kommer til Å for å danse med Bjørnis, og se Å, pyntet med julelys og julepynt, og ha en fin feiring sammen!

Vi må få rette en stor takk alle som har vært med å bidra med sponsormidler for at dette gå i boks, sier Nissegeneral Terje Storlsett ved Norsk Fiskeværsmuseum

Elmea  

Montèr Leknes 

Lofot entreprenør

Latech as 

Aqila as 

Sørvågen maskin og Transport 

Sparebank 68 

Elkjøp leknes 

Deco-Norge AS

Les mer om arrangement her: Gammeldags jul 2023 – Museum Nord

Gammeldags jul 2023 – Museum Nord

Flere nyheter

SKREI-pilot på Lofotr Vikingmuseum

15. mai var filmfolka i Lofoten Film Collective og utstillingskoordinator for SKREI på Lofotr Vikingmuseum for å filme scener til en pilot. 

Klargjøring til sesong på Korsnes

Avdelingsdirektør i avdeling Ofoten, Jon Framnes, og driftsansvarlig Håvard Amundsen var på Korsnes Museum mandag 13. mai for å klargjøre til sommersesongen!

Jubileumsdag i Storvågan!

26 mai feirer vi Museum Nords 20 års jubileum med åpen dag i hele Storvågan!