Mørketidsmagi: studentdag i Narvik

15 november 2023

Mørketidsmagi: studentdag i Narvik

Fredag 10. november deltok Narvik Museum som medarrangør i arrangementet Mørketidsmagi: studentdag i Narvik i regi av UiT i Narvik.

Narvik Museum hadde med skulpturen fra utstillingen «Jordalder» og en dresin! Foto: Thomas Bredeli / Museum Nord

Målet med Mørketidsmagi var å gi tilflyttere til kommunen, studenter og lokalbefolkning en liten smak av Narviks kulturarv og tradisjoner. Arrangementet bød på pop up-museum, Groms Plass og VU-moro i novembermørket i Narvik.

Narvik Museum var representert ved Jon Framnes og Erlend Sandvoll. Foto: Thomas Bredeli / Museum Nord

Jon Framnes fra Narvik Museum bidro med historiefortelling om regionen og byen, før det lokale bandet Groms Plass slapp til med musikk og god stemning.

Groms Plass spilte til fest. Foto: Thomas Bredeli / Museum Nord

Flere nyheter

Ramsalt opera på Hurtigrutemuseet

Operaentusiaster og musikkelskere ble samlet på Hurtigrutemuseet sist lørdag, den 6. april, for en unik opplevelse – en Opera pub arrangert av Ramsalt opera. Arrangementet trakk til seg 120 deltakere, og stemningen var elektrisk med et publikum som var storfornøyd gjennom hele kvelden.

Lofotfiskedager på Å

Årets Lofotfiskedager gikk av stabelen 22.-23. mars. Det var også en del av jubileumsfeiring for Museum Nord sin 20 års bursdag i 2024.

skolebesøk om vikingtid

Bø museum har vært på skolebesøk og tema var vikingtid. Det er resulterte i mange gode refleksjoner og stilige tegninger.