Strategiplan 2024-2028

22 november 2023

Endelig kan vi dele vår nye strategiplan 2024-2028 med dere. Vi har jobbet intenst i vel 1,5 år med å finne en retning for Museum Nord som åpner for utvikling og endringer, vår samfunnsrolle, og samtidig tar vare på kjerneverdiene til et museum; som et kunnskaps- og forvaltningsorgan, og forteller av vår felles historie.

Derfor er vi veldig stolte over å kunne presentere den nye strategiplan! Sett av noen minutter og bli med oss inn i de neste 4 årene:

Museum Nord Logo

Museum Nord Strategi