Koselig juleverksted i Narvik

30 november 2023

Koselig juleverksted i Narvik

Onsdag 29. November var det koselig juleverksted på Narvik Museum. Både familier og besteforeldre med barnebarn møtte opp, og lagde fin julepynt.

Både store og små hender gikk ivrig til verks, og det ble laget julekort, nisser, julelenker og mye mer! Det var god stemning, og gjestene fikk gløgg og pepperkaker.

Se en kort videosnutt fra juleverkstedet her!

Takk til alle store og små som kom på juleverkstedet!

Julekule hengende på juletre, gullglitter
Foto: Museum Nord