Julemarked på Narvik Museum

05 desember 2023

Julemarked på Narvik Museum

Lørdag 2. Desember var det julemarked på Narvik Museum, med hele 19 salgsutstillere med stort utvalg av flotte salgsvarer og god julestemning, og Narvik Husflidslag hadde med masse gode kaker, stekte vafler og kokte kaffe i kaféen.

Koret Sangvirkelaget synger julesanger ikledt nisseluer
Teatergruppa Frydenlund Teater med to damer og to menn spiller kort skuespill. Kledt i gammeldagse klær

Narvikkoret Sangvirkelaget sang fine julesanger, og teatergruppa Frydenlund Teater spilte to korte forestillinger under markedet. Nissen kom også innom med nissegaver til både store og små som har vært snille i år.

Takk til alle gjestene som kom, og til alle som bidro til et koselig julemarked!
Narvik Museum vinter under julemarked
Foto: Jaroslav Bogomolov / Museum Nord