Koselig Julemarked på museet i Bø

08 desember 2023

Første lørdag i advent gikk Bø Museums tradisjonelle julemarked av stabelen. I museets stuer hadde vi mange spennende salgsutstillere med helt forskjellige varer, alt fra tredreiing til lefser. Det var mye folk innom i løpet av dagen og vi fikk mange positive tilbakemeldinger. Også blodpannekakene falt i smak hos mange.

Kjøttrullpresse og garnskåler; tredreiing fra Melbu.
Foto: Museum Nord
Flotte lykter og figurer fra Eidet.
Foto: Museum Nord

I det gamle lensmannskontoret hadde vi juleverksted for barn og det var godt besøkt. Kreativiteten blomstret som dere ser. Her fikk vi heldigvis laget ny pynt til museets eget juletre.

Kreativt juleverksted med regnbuenisse.
Foto: Museum Nord

Været var på vår side denne dagen, selv om det ikke ble tid til å ta bilde av det. Dette bildet er fra dagen før. Det er mye fint lys i mørketiden.

Landskap og lys i desember
Foto: Museum Nord

Flere nyheter

Vinterferien på Lofotr

Vinterferien på Lofotr Vikingmuseum har et fullpakket program. 2 uker med spennende aktiviteter for små og stor. Kom og besøk oss!

Frivillighet på Hurtigrutemuseet

Vi er veldig heldige som har så mange flotte frivillige som hjelper oss ved Hurtigrutemuseet! Møt Eivind, vår nyeste frivillige

LOFOTKONFERANSEN 2024

Museum Nord deltok på Lofotkonferansen 2024 arrangert av våre partnere i «Lofoten De Grønne Øyene» på Thon hotell Svolvær 14. og 15.februar.