Julehilsen fra Museum Nord

20 desember 2023

Julehilsen fra Museum Nord

God jul og godt nytt år til alle som har besøkt museene våre i år, samarbeidspartnere og følgere, fra alle oss i Museum Nord!

Bilde av en dunge kanelboller på en benk foran et vindu med adventsstjerne, med teksten God jul og godt nytt år
Foto: Linn Olsen / Museum Nord

Juleåpne museer

Åpne museer i jula

Åpne museer i jula – Julaften nærmer seg og etterpå kommer romjula. Flere av våre museer har åpent noen dager før jul og i romjula!