Over 100 000 besøkte museumnord.no

03 januar 2024

Over 100 000 besøkte museumnord.no i løpet av 2023, nærmere bestemt 102 016.

Det er ny rekord for nettsida, og en økning på 45% fra 2022. Den økte trafikken skyldes blant annet i at vi har lyktes med å skape ei nettside med aktuelt og relevant innhold for besøkende.

museumnord.no ble revitalisert i 2021 med oppdatert design og innholdsstruktur, og det er gjøres kontinuerlig oppgraderinger etter behov. Noe av de vi er mest fornøyd med er at vi kan dele historier, museumsgjenstander og artikler med lesere. I tillegg til arrangementskalenderen med aktiviteter og arrangementer fra alle museene.

Takk til deg som leser museumnord.no! Vi lover å fortsatt levere innholdsrike, artige og faglige nyheter, historier og mye mer også i 2024 😊