Museum Nord fyller 20 år!

08 januar 2024

I 2024 markerer vi at Museum Nord har drevet museum i Ofoten, Lofoten og Vesterålen i 20 år!

I 20 år har vi arbeidet for felleskapet, for historien – og ikke minst – for å skape gode tilbud til våre gjester.

Bli med på feiringen!

Vi stiller med en rekke arrangementer i løpet av året – og håper at du også blir med på feiringen. Ta en nærmere kikk i vår arrangementskalender, og finn et arrangement i nærheten av deg!

Bli bedre kjent med oss

Les historien om Museum Nord, hvem vi er og hvordan vi jobber.

Museum Nord 20 år

I 2024 feirer Museum Nord at vi har drevet museum i Ofoten, Lofoten og Vesterålen i 20 år. Ta et dypdykk i vår historie!

Museum Nord 20 årsemblem og kart