Har du tomten til vårt spektakulære museumsbygg?

09 januar 2024

3D rendring av det fremtidige museet i havna på Sortland.
Foto: Lundhagem

Vi søker grunneiere som kan ha en aktuell tomt: Museum Nord og Sortland kommune skal bygge Gaia Vesterålens helsirkulære museumsbygg i Sortland sentrum. Vi ser nå etter en aktuell tomt for museet som skal ligge både på land og over/under vann.

Viktige kriterier for tomten:

Vi ber grunneiere som mener de har en aktuell tomt for dette prosjektet om å kontakte kommunens prosessleder for videre dialog og ytterligere informasjon.

Kontaktinfo: Andreas Glad: andreas@hinnstein.no  tel 920 10 635