Kan du 3D-modellering? Se her!

22 januar 2024

Kan du 3D-modellering? Da har vi et spennende oppdrag til deg!

Elin Torbergsen er ph.d.-student som designer en prototype av en situert AR-simulert vikingtidslandskap på Lofotr Vikingmuseum (på Borg i Lofoten). Hun behøver en personer som er dyktig til å lage 3D-rekonstruksjoner i Blender for bruk i Unity eksportert til smarttelefoner og nettbrett. Du må ha gode ferdigheter fordi det skal lages 3D-kopier/rekonstruksjoner av museumsgjenstander, hus, gravhauger, landskap, mennesker og dyr.

Er dette noe for deg – ta kontakt med Elin Torbergsen på e-post: ett@museumnord.no

PhD-prosjekt: Kulturhistorisk museumsformidling og lokasjonsbaserte medier

I ph.d.–prosjektet undersøkes det hvordan utstillinger kan komplementeres med digitale formidlingsformer for å bedre kunnskapsformidlingen.