Første forsendelse tilbake fra Nasjonalbiblioteket

01 februar 2024

Første forsendelse er tilbake fra Nasjonalbiblioteket, som en del av vårt samarbeidsprosjekt om digitalisering av lyd- og videokassetter.

I november 2022 leverte vi 430 kassetter fra samlingene våre som til digitalisering hos Nasjonalbiblioteket, nå er 200 kommet tilbake etter utført arbeid.

Digitaliseringsprosjekt i samarbeid med Nasjonalbiblioteket

I samarbeid med Nasjonalbiblioteket er Museum Nord i gang med å digitalisere lyd- og videokassetter.