Vinterferien 2024 hos museene

15 februar 2024

Våre museer frister med flere spennende aktiviteter og arrangementer for barn og familier i løpet av vinterferien 2024. Ta en titt her:

Vinterferien med vikingene

Besøk vikingene hos Lofotr Vikingmuseum i vinterferien. De lover to spennende uker med masse artige aktiviteter for hele familien. Les mer om det her:

Familiesøndag på Lofotmuseet

Søndag 25. februar inviterer Lofotmuseet til familiesøndag. Aktivitetene foregår ute – husk varme uteklær.

Vinterferien hos Narvik Museum

Narvik Museum har åpent mandag til fredag kl. 10-17 i uke 9 (26. februar til 1. mars). 28. februar inviterer de til togfest – les om det her:

Hver uke foregår det noe spennende på museene, alt fra utstillingsåpninger, foredrag og familiedager. Se flere spennende arrangementer i vår arrangementskalender.