Utstillingsåpning i Kjøpsvik

20 februar 2024

Utstillingsåpning i Kjøpsvik

Torsdag 15. februar hadde Kjøpsvik Museum utstillingsåpning av utstillingen «Grotter i Nordland» på Kjøpsvik Folkebibliotek og Kulturhus. Utstillingen ble åpnet av Jakob Vikingsson, plant manager på Kjøpsvik sementfabrikk, Heidelberg Materials. Kjøpsvik sementfabrikk var sponsor til utstillingen.

To av forskerne fra EvoCave-prosjektet, Sanne Boessenkool og Trond Lødøen var til stede og fortalte om grotter og forskningsprosjektet sitt til de over 40 oppmøtte publikummerne.

Etter åpning og visning av utstillingen på biblioteket ble den flyttet til Kjøpsvik Museum hvor den vil bli vist utover vår og sommer 2024.