Vinterferien på Lofotr

21 februar 2024

To herlige uker med aktiviteter for små og store!

Program

Med aktiviteter tirsdag til lørdag de neste 2 ukene, er vi klare til å ta imot små og store. Fullpakket program hver dag:
(Samme program begge ukene)

Tirsdag – Vidjefletting, lær teknikken
Onsdag –
Kampteknikk, bli en kriger på null komma svisj
Torsdag –
Skattejakt, klarer du å løse alle gåtene?
Fredag –
Perlekjede, lag ditt eget kjede til deg selv eller noen andre
Dyremaske*, lag din egen replika av masken som ble funnet på Hedeby
Uke 8, tirsdag 20. februar – lørdag 24. februar.
Uke 9, tirsdag 27. februar – lørdag 2. mars

*her bruker man litt tid, ca. 40 minutter, samt litt ekstra hjelp fra foreldrene.

Inngang på museet

Aktivitetene i vinterferien er inkludert i vanlig inngangsbillett. Har du årskort er dette også gratis! Kom bare innom og meld deg i billettluken.
I år som noen kanskje har fått med seg feirer vi 20 års Jubileum for Museum Nord! I forbindelse med dette har du nå mulighet til å kjøpe Jubileums-kortet. Med dette kortet får du inngang på alle Museum Nord sine 21 museer, samt gratis inngang på alle jubileums arrangementene i hele 2024.

Her får du kjøpt og mer informasjon om jubileums årskortet 2024!