Familiesøndag på Lofotmuseet 25. februar

26 februar 2024

Familiedagen på Lofotmuseet 25. februar var en fantastisk opplevelse for både store og små! 

Tilbudet om å lage snø figurer var populært blant deltakerne. Det var inspirerende å se alle de kreative og unike snø skulpturene som ble laget av familier og venner i løpet av dagen.

Selv om været ikke var helt på vår side med litt dårlig vær, så klarte deltakerne likevel å ha det gøy og nyte dagen. Snøen ga en ekstra utfordring og kreativitet til snø skulpturene, og det var imponerende å se hvordan deltakerne klarte å tilpasse seg de skiftende værforholdene.

Personalet på Lofotmuseet deltok det de kunne og syntes det var gøy med alle som deltok.

Alt i alt var familiedagen på Lofotmuseet en suksess, til tross for litt dårlig vær.

Arrangementet ga deltakerne en flott mulighet til å være kreative, og å ha det gøy og tilbringe kvalitetstid sammen som familie.

Tusen takk til alle som møtte opp, og vi ser frem til å utføre lignende arrangementer i fremtiden.

Les mer om Lofotmuseet

Lofotmuseet

Væreiergården fra 1815 ligger på et av de best bevarte historiske stedene i Lofoten. Lær om lofotfiskets historie og se rorbuer og naust med tradisjonelle trebåter. Historisk hage og naturskjønne omgivelser.

Flere nyheter

Skjøtsel på Rallarveien

Skjøtsel på Rallarveien: driftsansvarlig Håvard og avdelingsdirektør Jon opp til Rallarveien for å gjennomføre skjøtsel og vedlikehold.

Sortland Entreprenør skal bygge SKREI

Sortland Entreprenør har sikret seg hovedentreprisen for bygget. Dette er den første og desidert største av 4 byggentrepriser for SKREI. Omfanget på kontrakten er 180 millioner kroner.

Nytt Togtak på Katterat

Nytt togtak på Katterat stasjon: Driftsansvarlig i Ofoten har skiftet ut taket på en togvogn på Katterat Stasjon