Barnehagebesøk i Ballangen

29 februar 2024

Barnehagebesøk i Ballangen:
Tirsdag 27. februar fikk Ballangen Museum besøk av en energisk gjeng barnehagebarn fra en lokal barnehage i Ballangen.

Barna fikk se nærmere på forskjellige bergarter og mineraler, og fikk lære litt om Bjørkaasen Gruber og «narregullet» svovelkis, som barna mente glitret fint.

Deretter fikk barna bli med gjennom utstillinga på museet, og fikk se hvordan tingene til folk i «gamle dager» så ut, for eksempel et gammelt vaffeljern og gorojern.

Takk for besøket!