Digital Presentasjon av myreze Flyttet til 15.mars kl 13.00!

05 mars 2024

Bli med på digital presentasjon av Myreze onsdag 15.mars kl.13.00 – det spennende Andenes-lokaliserte selskapet!!

Møtet vil foregå digitalt på Teams.

Myreze har jobbet på de store internasjonale arenaene, med superstjerner, producere og kongelige, men har valgt å ta med seg sin kompetanse for å satse på Andøya i Vesterålen. Herifra ønsker de å drive sitt arbeid. Plassen de synes er vakrest i verden. De satser blant annet på at ungdom i utenforskap skal få bygge selvtillit igjennom å utvikle ferdigheter og en unik kompetanse hos Myreze.  Bjørn (og kanskje Anja) kommer inn for å presentere sitt arbeid til Museum Nord og Visit Lofoten.

Reiselivet har allerede identifisert flere aktuelle områder Myreze kan bidra til forvaltningsverktøy for turisme i regionen. I dag jobber de med spennende prosjekter som «digital tvilling», som i realiteten er en særdeles viktig samtidsdokumentasjon. Verktøyene Myreze har i sitt arsenal kan by på store muligheter for prosjektarbeid, dokumentasjon, metodikk, formidling og utstillingsarbeid i Museum Nord.

Myreze planlegger allerede en utvidelse til Vågan regionen. Dette møtet er for å informere våre kolleger om spennende kompetanse som har etablert seg i vår region, og for å bli bedre kjent med de spennende menneskene bak bedriften.

Velkommen skal dere være!

For å delta: kontakt SKREI Research Center og Jonas: Jonas.walsoe@museumnord.no.

Om SKREI Research Center

SKREI Research Center

SKREI Research Center (SRC) er et treårig prosjekt for å skape en infrastruktur som koordinerer internasjonal, tverrfaglig forskning og kunnskap rundt temaer knyttet til den arktiske torsken.