Kreativ uke på Hurtigrutemuseet

19 mars 2024

I februar arrangerte alle skolene og barnehagene i Hadsel kommune Kreativ uke, og temaet for i år var selveste hurtigruta!

Elever sitter og lytter til hurtigrutekaptein Sten-Magne Engen fortelle

Vi er veldig stolte over å ha tatt imot nesten 700 skoleelever og barnehagebarn til en helt spesiell opplevelse på Hurtigrutemuseet. Det har vært kreativt verksted og omvisning og møte med selveste hurtigrutekaptein Engen. Barna fikk utforske hele museet.

Båter i papp og papir laget av våre flinke barnehagebarn

Takk til alle elever og lærere som deltok og bidro til å gjøre denne uken uforglemmelig. Det ble en lærerik opplevelse for både ungene og oss!