Reiselivets viktigste møteplass

15 april 2024

Årets NTW (Norwegian Travel Workshop) ble avholdt i Trondheim 8-11. April hvor Trondheim fikk viste alt de har å by på. Sammen med ca. resten av reiselivet i Norge fikk vi vist frem hva Norge har å by på.

Norwegian travel workshop

NTW som står for Norwegian Travel Workshop har igjennom 50 år vært og er Norges største salgsarena for reiselivet. Her inviteres det norske reiselivet og utenlandske aktører til å møtes i en lukket fagmesse til dialog og spennende møter. Det varierer fra år til år hvor messen holdes og i år var det Trondheim sin tur til å kunne vise hva byen har å by på. Her var det dekket opp med aktiviteter for enhver smak, alt fra kajakkpadling til hundesledekjøring, ski og konsert i Nidarosdomen. På kveldstid fikk vi muligheten til å delta på sosiale aktiviteter og smake på Trondheims fremste råvarer fra regionen.

I år var det omkring 800 deltakere til sammen fra 31 ulike land. Interessen er stor både for Norge og Nord-Norge og vi gleder oss til å fortsette å vise hva regionen vår har å by på.

Våre representanter, Torunn og Linn, har hatt noen strålende, men hektiske dager og har møtt mange flotte mennesker.

NTW 2025

Til neste år er det Visit Bodø som inviterer til NTW og vi gleder oss stort til å ønske reiselivet velkommen til Nord-Norge og vår region. Det blir spennende å se hva Bodø vil vise frem og vi ser frem til en ny uke med innslag av gode opplevelser, vakker natur og god mat fra norske råvarer.