Arrangement: Utgraverne

19 april 2024

13.4.2024

I anledning Barnas Fabrikk: Dinosaur stilte Sortland Museum opp med opplegget «Utgraverne». Fire fulle grupper med barn fikk sjansen til å være arkeologer for en dag!

Barna fikk lære om de ulike beinene til mange ulike dyrearter. Julie Beck Gjellesvik fra Øksnes Museum stilte opp som leder og arrangementet ble en stor suksess!

Arrangementet var i samarbeid med Sortland Kulturfabrikk og Sortland Bibliotek. Selv om barna ikke fikk grave opp ekte dinosaurbein, så stilte våre medarrangører opp med dinosaurfortellinger på biblioteket! Så noe morsom og spennende læring fikk fikk de!

Både barn og voksne koste seg!

Sortland museum ønsker å takke alle som deltok!

Trette og slitne arrangører; Julie fra Øksnes og Ingeborg og Torjus fra Sortland.