Foredrag om slepebåten Styrbjørn

29 april 2024

Torsdag 25. april ble det invitert til historisk foredrag om slepebåten DS Styrbjørn i Narvik, og det ble fullsatt sal i Sjømannskirka.

Ulf Ragnar Hanssen hold foredrag om Styrbjørns fantastiske historie, og deretter ble det panelsamtale med Elisabeth Bløtekjær Johanessen, Elf og Bjørnar Olsen. Alle disse er i interrimstyret for etablering av en forening som skal ivareta Styrbjørn.

Planen er å gå båten fra Oslo til Narvik i løpet av sommeren. Det er i dag norsk veteranskipsklubb som eier båten.

Hør podkasten om Slepebåten Styrbjørn