Håndverkersamling på Vestvågøy

30 april 2024

Våre håndverkere har denne gangen tatt turen til Vestvågøy for en ny runde med håndverkersamling.

På denne håndverkersamlingen er turen lagt til museene våre på Vestvågøy i Lofoten: Skaftnes Gård, Fygle Museum og Lofotr Vikingmuseum.

Håndverkerne møtes noen gang i året for å bli bedre kjent og jobbe med saker relatert til deres arbeidsområder.

Først på programmet denne gangen var en tilstandsvurdering av Skaftnes Gård. Etterfulgt av et besøk på Fygle Museum for befaring. Det ble også tid til litt røverhistorier.

Samlingen avsluttes på Borg hos Lofotr Vikingmuseum med faglig oppdatering og omvisning hos driftsavdelingen.

Flere blinkskudd fra håndverkersamlingen:

Tidligere håndverkersamling

Håndverkersamling

Håndverkere i Museum Nord var denne uken samlet til seminar på Neptun Sildoljefabrikk.