Suksessfull familiesøndag

30 april 2024

Familiesøndag på Lofotmuseet

Familiesøndag på Lofotmuseet 28. april ble en vellykket dag! Solen var på plass, så mange benyttet seg av museets uteområde til å nyte det gode været under besøket.

Små og store fikk undersøkt kriker, kroker og tekster på museet for å løse alle rebusoppgavene våre. Alle som deltok fikk diplomer for deltakelse. Takk til store og små for besøket og for å gjøre dagen så flott som den ble!

Lofotmuseet

Væreiergården fra 1815 ligger på et av de best bevarte historiske stedene i Lofoten. Lær om lofotfiskets historie og se rorbuer og naust med tradisjonelle trebåter. Historisk hage og naturskjønne omgivelser.