SKREI-pilot på Lofotr Vikingmuseum

16 mai 2024

15. mai var filmfolka i Lofoten Film Collective og utstillingskoordinator for SKREI på Lofotr Vikingmuseum for å filme scener til en pilot.

I piloten testet vi idéer til filmmateriale som kan bli en del av formidlinga i den kommende basisutstillinga i SKREI.

Det ble blant annet filmet flere scener som hadde fokus på håndverk og naturmaterialer.
Filmteamet fra Lofoten Film Collective fikk god hjelp fra ansatte ved Lofotr Vikingmuseum som stilte som statister og delte av sin kunnskap om materialer og tradisjonshåndverk.

Les mer om SKREI

SKREI

SKREI blir et senter for kunnskap og opplevelser knyttet til Lofotfisket og Norges viktigste fisk. SKREI strekker seg utenfor rammene til et tradisjonelt museum.