Gaiasamling og demonstrasjon av Vesterålsmodellen

24 mai 2024

Gaia Vesterålen-teamet har denne uka jobbet sammen på Sortland med ferdigstilling av ny prototype av Vesterålsmodellen.

Vesterålsmodellen

Siste versjon Vesterålsmodellen er straks klar til å vises fram til publikum. Denne uken har gjengen fra Museum Nord, Sintef og Deadline Media jobbet med siste finpuss med testing og retting av feiler.

I tillegg har modellen vært demonstrert for ulike målgrupper: småskolen, ungdomskolen, reiselivsnæringen og lokalpolitikere.

Fra disse har vi fått masse nyttige tilbakemeldinger på hvordan vi skal jobbe videre med utvikling av modellen.

Besøk Sortland Museum på Rådhuset

I sommer tar Sortland Museum med seg både utstillinger og museumsbutikken og flytter opp til Sortland rådhus. 15. juni er det storstilt utstillingsåpning av Vesterålsmodellen og Gaia Drøv.

Mer om Gaia Vesterålen

Gaiavesterålen

Gaia Vesterålen er en forsknings- og teknologisatsing som har som mål å skape mer miljøvennlige og bærekraftige lokalsamfunn