Jubileumsutstilling: Fra Statens havnevesen til Kystverket

27 mai 2024

I år er det 150 år siden Statens havnevesen etablerte seg i Kabelvåg. Samtidig er det 50 år siden havnevesenet, fyrvesenet og losvesenet ble slått sammen til Kystverket.

For å feire dette har Kystverket laget en jubileumsutstilling i samarbeid med Kystverkmusea.

Besøkende vil få oppleve hvordan etaten har formet sjøveien med fyr, havner og farleder, og bidratt til utvikling og trygghet langs hele Norges kyst.

Vi er stolte av å ønske velkommen til en reise gjennom tid og tradisjon. Bli med oss for å feire Kystverkets fortid, nåtid og fremtid i Kabelvåg.

Sted: Galleri Lille Kabelvåg

Tid: Torsdag 30. mai kl. 15

Musikals innslag med Ola Bremnes.

Velkommen til jubileumsutstilling!

Mer om Kystverkmusea:

Kystverkmusea

Kystverkmusea er etatsmuseet til Kystverket. Museum Nord representerer region Nordland.