Bakeriet åpnes hos Norsk Fiskeværsmuseum på Å

29 mai 2024

Dagen har endelig kommet da vi åpner opp bakeriet vårt, og baker ut hele sommeren frem til slutten av september.

Det er det 35. året vi gjenåpner bakeriet for sommeren. Siden den gang har bakeriet og kanelsnurrene fra Å blitt bare mer og mer populær for hvert år som har gått.

Bakeriet er en del av Norsk Fiskeværsmuseum, som på sommeren er åpent som et tradisjonelt bakeri med brød og deilige kanelsnurrer. Alt er utformet for hånd og hver kanelsnurr er håndtert med kjærlighet og baket i ovnen vår fra 1878. Ovnen fyrer vi med bjørkeved, som gir den ekstra gode smaken til alle bakevarene våre.

Vi holder på med den siste innspurten for å få alt opp og gå, og vil nå de neste kommende dagene før åpning forvarme ovnen og vil da være klar til å steke resten av sommeren.

Bakeriet holder åpent fra 1. Juni frem til 30. September, hver dag fra kl.9 frem til kl.15, eller frem til vi er utsolgt!

Vi er spent på å vise dere lokal mattradisjon, tradisjonelt håndverk og kulturarv på Å.

Kom og smak kanelsnurrene og møt oss på museet!

Vi sees snart!