Webinar med Camilla brattland 14. juni

31 mai 2024

SKREI Research Center inviterer til webinar med Camilla Brattland.

Dato: 14. juni

Plattform: Teams

Tid:12.00-13.30

Velkommen til webinar med Camilla Brattland.

Brattland er førsteamanuensis i samisk kulturvitenskap og jobber med de samiske samlingene som inngår i de kulturhistoriske arkiv og samlingene ved universitetsmuseet. Hennes forskningsområder dreier seg om samisk og sjøsamisk kultur, ressursforvaltning og urfolks deltagelse, fiskerikunnskap og tradisjonell kunnskap, hun forsker også på kartleggingsverktøy (GIS) og metoder for dokumentasjon av tradisjonell landskapsbruk.

Vi har utfordret Camilla på noen tema som naturlig knytter seg til vår utstilling og formidling:

Webinaret vil vare ca. 1,5 time med 60 min presentasjon og 30 min til spørsmål og diskusjon.

Vi ser fram til et spennende og interessant møte med Brattland.

Hvis du ønsker å delta, ta kontakt med Jonas ved Skrei Research Center: Jonas.walsoe@museumnord.no

Mer om Skrei Research center

SKREI Research Center

SKREI Research Center (SRC) er et treårig prosjekt for å skape en infrastruktur som koordinerer internasjonal, tverrfaglig forskning og kunnskap rundt temaer knyttet til den arktiske torsken.