Sommeren 2024 hos museene

10 juni 2024

Våre museer er klare til å ta i mot deg og din familie og venner til hyggelige sommerdager i Ofoten, Lofoten og Vesterålen! Her har vi samlet sammen nyttig informasjon som er kjekt å ha med på turen.

Planlegg ditt besøk

Når er favorittmuseet åpent, eller kanskje du er på jakt etter nye opplevelser? Åpningstidene til alle museene og annen aktuell informasjon finner du på museumssidene.

Museum Nord 20 årsemblem og kart

Aktiviteter for barn

Museene våre har ulike tilbud og aktiviteter til barn og barnefamilier i sommer. Her er noen tips til dere som er på reise med barn.

Flere museer har utstillinger og formidling spesielt tilpasset barn:

Artige aktiviteter og utstillinger både for store og små:

Arrangementer

Museene byr også på arrangementer i løpet av sommeren. Alt fra utstillingsåpninger, festivaler, foredrag og spesielle tilstelninger. Du finner alle arrangementer i arrangementskalenderen.

Vi ønsker alle en riktig god sommer og velkommen på besøk til oss!