The Arctic Run – Ei Helg Fylt med Løpeglede og Fellesskap

14 juni 2024

Forrige helg gikk The Arctic Run av stabelen, og det ble en helg fylt med god stemning, fellesskap og løpeglede. Over 1200 løpere besøkte Hurtigrutemuseet for å hente sine startnumre, noe som skapte en livlig og energisk atmosfære.

Fredagen startet med et «bli kjent» pastaparty på museets kafeteria, om bord på MS Finnmarken fra 1956. Hele 120 deltakere samlet seg for å lade opp med karbohydrater, knytte nye vennskap og dele forventninger til løpet.

Arrangementet viste seg å være en stor suksess, og det var tydelig at fellesskapet blant løperne var sterkt.

Foto Bjorn Eide

Løpet i seg selv ble gjennomført med strålende innsats fra alle deltakere, og selv om konkurransen var tøff, var det smil, latter og en herlig stemning som preget hele arrangementet. Arrangørene er svært fornøyde med helgen og ser frem til å gjenta suksessen neste år.

Foto Bjorn Eide

The Arctic Run har virkelig satt sitt preg på området, og vi er stolte av å ha vært en del av dette fantastiske arrangementet. Gratulerer til alle som deltok, og takk for at dere bidro til en fantastisk helg!