Sesongåpning og bryggetreff på Korsnes

18 juni 2024

Sesongåpning og bryggetreff på Korsnes Museum

Sommersesongen på Korsnes starter for fullt med sesongåpning på dagtid og bryggetreff på kvelden førstkommende lørdag 22. juni!

Korsnes Museum inviterer til sesongåpning på Korsnes, med salg av deilige kanelboller og ferske brød fra Monicas Tradisjonsbakeri på Storjord, samt omvisninger på museet og plantefarging av garn på tunet hvis været tillater det!

På kvelden samme dag blir det trivelig bryggetreff med live musikk fra Elisabeth og Terje som spiller opp til dans, og deilig mat fra den velrennomerte kokken Vegard Stormo, og salg av drikke fra Tysfjord Turistsenter!

Utover sommersesongen er Korsnes Museum hver lørdag og søndag, kl. 10-16 frem til og med 4. august.

Se arrangementene:

Museene i Ofoten

Korsnes museum

Anlegget på Korsnes er et gammelt kommunikasjonssenter som ligger i et idyllisk område.

Kjøpsvik Museum

Den unike gruve- og industrihistorien, grottefunn, fiskerbondekultur og husholdning, krigshistorie og skolevesen.

Ballangen Museum

Lær om den mangfoldige geologi- og gruvehistorien til området, og samfunnet rundt bergverksindustrien.

Narvik Museum

Den spektakulære Ofotbanen og malmtog, Narviks utvikling og industri, i tillegg til vandre- og kunstutstillinger.