Åpning og bryggetreff på Korsnes

24 juni 2024

Åpning og bryggetreff på Korsnes

Lørdag 22. juli åpnet sommersesongen på Korsnes Museum med arrangement både på dagtid og kveldstid. Dagen startet med åpent museum og utsalg av deilige ferske bakevarer fra Monicas Tradisjonsbakeri!

Det var ble også gjennomført plantefarging på brygga. Flere hesper ullgarn ble farget med løkskall, til gult og grønnaktig!

På kvelden inviterte Korsnes Museum til bryggetreff med live musikk, mat, drikke og god stemning. Godværet kom som bestilt, og det ble en flott kveld på idylliske Korsnes. Kokk Vegard Stormo serverte god mat, og Tysfjord Turistsenter solgte drikke. Elisabeth og Terje spilte opp til dans hele kvelden. Opp mot hundre mennesker tok turen til bryggetreffet.

Korsnes Museum takker for godt lokalt samarbeid på arrangementene, og til alle som møtte opp og skapte god stemning på den idylliske sommerkvelden på Korsnes!

Korsnes Museum er åpent hver lørdag og søndag fra 10-16 frem til 4. august.

Se video fra plantefarginga på Korsnes

Les mer om Korsnes

Evige øyeblikk

Fotoutstillingen “Evige øyeblikk” gir innblikk i fotografen Magdalene Normans liv og opplevelser.

Korsnes museum

Anlegget på Korsnes er et gammelt kommunikasjonssenter som ligger i et idyllisk område.