Feiret Museum Nord 20 år – på Lofotr Vikingmuseum

25 juni 2024

I helgen markerte Lofotr Vikingmuseum 20 årsjubileum for Museum Nord med en storslagen midsommerfeiring i vårt idylliske båtområde!

HEldige med været

Med røyken fra bålene som steg mot himmelen og en spektakulær utsikt, ble det en kveld fylt med magi, musikk og minner. Værgudene var også på vår side. Hele kvelden var det vindstille, blå himmel og sol. At vi skulle være så heldig og få den ene dagen med fantastisk vær!

Program

Kvelden startet på best tenkelige måte med en fortryllende musikals opptreden av Salig Blanding. Med sitt varierte repertoar, fra kjente klassikere til en imponerende tysk versjon av «Valhalla Calling», tok de publikum med storm. Applausen og de strålende tilbakemeldingene fra publikum bekreftet at dette var en opptreden mange sent glemmer.

Etter konserten var det tid for å nyte deilig rømmegrøt rundt bålet i Naustet. Atmosfæren var varm og innbydende, og det ble delt mange gode samtaler og latterkuler. Hele kvelden kunne alle være med på diverse aktiviteter, som putekrig og tautrekking for å nevne noen. Det sørget for at både små og store kunne utfordre hverandre og ha det moro.

Vi vil rette en stor takk til alle som deltok og feiret Museum Nord 20 år. Dere bidro til å gjøre denne kvelden så spesiell. Vi håper at alle hadde det like fantastisk som oss, og ser frem til mange flere feiringer i fremtiden!

Disse var med å feiret Museum Nord 20 år! Foto: Ida Madsen