Sommerprogram på Galleri Espolin

02 juli 2024

Galleri Espolin byr på spennende aktiviteter i sommer! 🌼 Du kan blant annet lage ditt eget linotrykk og bli med på omvisning i samlingsutstillingene – hver dag i juli.

Omvisningen starter kl. 15.00.

Trykkeverksted foregår fra kl.12.00–14.00.

Med inngangsbilletten vår kan du delta på begge deler 🌼

Velkommen til Galleri Espolin i sommer!

Besøk museene i Vågan

Galleri Espolin

Galleri Espolin huser en høvding innen norsk kunst. La deg berøre av kunstneren Kaare Espolin Johnsons uttrykkskraft i hans direkte og poetiske skildringer av kystkulturen i nord.

Lofotakvariet

Et møte med livet i Lofot-havet. Skrei, kveite, krabber, sei og hyse – disse og mange flere møter du i akvariet. Mating av sel og oter til faste tidspunkter. Kafè.

Lofotmuseet

Væreiergården fra 1815 ligger på et av de best bevarte historiske stedene i Lofoten. Lær om lofotfiskets historie og se rorbuer og naust med tradisjonelle trebåter. Historisk hage og naturskjønne omgivelser.

Lofoten Krigsminnemuseum

Norges største utstilling av sjeldne uniformer og gjenstander fra andre verdenskrig. Unikt historisk bilde av disse dramatiske årene.