Avlyst Plantehistorie for fremtiden – foredrag med Karoline Kjesrud

08 juli 2024

Foredraget er dessverre avlyst!

Velkommen til foredrag på Lofotmuseet/Nyvågar rorbuhotell fredag 12. juli kl. 13.00 med Karoline Kjesrud!

Foredraget vil bli holdt på Nyvågar rorbuhotell med servering av kaffe.

Temaet er «Plantehistorie for fremtiden: Tradisjonskunnskap fra vikingtid og middelalder med relevans for vår egen tid.» Kjesrud vil dele innsikter fra fortidens plantebruk og vise hvordan gammel kunnskap fortsatt kan påvirke og berike vår moderne hverdag. Billettpris: 100 kr per person eller fellesbillett. (Betales i kasse på Lofotmuseet)

Vel møtt!