Sommer-Melbu 2024

08 juli 2024

Fra 5.-14. juli er det liv og røre på Melbu under festivalen Sommer-Melbu 2024. Hos Melbo Hovedgård er det familiedag.

Siden 1986 har Sommer-Melbu vært et tradisjonsrikt innslag hver sommer. Festivalen byr på musikk, kunst, foredrag, aktiviteter for barn og familier og mye mer.

Torsdag 11. juli inviterer Melbo Hovedgård til familiedag med barneaktiviteter. Foredrag om plantehistorie for fremtiden er dessverre avlyst.

Fullstendig program for hele Sommer-Melbu 2024 finner du her.

Velkommen til hyggelige dager på Melbu!

Besøk Melbo Hovedgård

Melbo Hovedgård

Melbo gikk fra storgård til småby på noen få tiår. Chr. Frederiksen hadde en ledende rolle i en rekke foretak. Meget flott hovedgård samt romantisk hage/park-anlegg i historien rundt et industrieventyr rundt 1890–1920-tallet.