Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Åpen dag for UiT-studenter – Utforsk Narviks rike historie gratis!

onsdag 27. september kl. 08:00 - 17:00

Narvik Museum i forgrunnen med skog i høstfarger (orange og gult) i bakgrunnen.

I samarbeid med UiT Campus Narvik er Narvik Museum begeistret for å arrangere en åpen dag for UiT-studenter. Dette arrangementet gir en unik mulighet til å fordype seg i Narviks rike historie.
Det beste av alt? Det er helt gratis for studenter!

Narvik Museum ligger ved foten av Fagernesfjellet og bare en kort spasertur fra Narvik sentrum. Det er det perfekte stedet å begi seg ut på en fengslende tidsreise. Museet i seg selv er en historisk perle, plassert i NSBs tidligere administrasjonsbygning fra 1902.

Fra museumsparken kan du nyte en fantastisk utsikt over havnen og LKABs utskipningsanlegg.
Dette gir deg en forståelse for byens betydning som et knutepunkt for transport av jernmalm fra Kiruna til Narviks isfrie havn.

Hvorfor Bli Kjent med Din Studieby?

I tillegg til å gi deg, som student, en unik mulighet til å fordype deg i Narviks rike historie og kulturarv, er det også av stor betydning at du blir kjent med byen du studerer i. Å forstå byens historie, samfunn og kultur er en integrert del av din utdanning og studentopplevelse. Narvik er ikke bare et sted for akademisk læring. Det er også et levende samfunn med en stolt historie og en mangfoldig kultur som har blitt formet av århundrer med utvikling.

Når du blir kjent med byen du bor i, kan du lettere knytte deg til lokalsamfunnet. Engasjere deg i frivillig arbeid og aktiviteter, og bidra til byens vekst og utvikling. Du kan oppdage skjulte perler, støtte lokale bedrifter og delta i kulturelle arrangementer som gir livet ditt en rikere dimensjon utenfor studiene. Å skape en tilhørighet til byen kan også ha langsiktige fordeler, da mange studenter etter endt utdanning velger å bli i området for arbeid eller videreutdanning.

La Oss Utforske Sammen

Derfor er åpen dag for UiT-studenter ikke bare en mulighet til å utforske museets utstillinger., men også en invitasjon til å bli en del av Narviks samfunn. Det er en mulighet til å knytte bånd, engasjere seg og føle seg hjemme i denne vakre byen ved fjorden. Vi ser frem til å ønske dere velkommen til en minneverdig opplevelse på Narvik Museum, og til å hjelpe dere med å bygge sterke bånd med Narvik!

Detaljer

Dato:
onsdag 27. september
Tid
08:00 - 17:00