« Alle Arrangementer

• Dette event har allerede funnet sted.

Åpning av Hurtigrutemuseet

lørdag 28 august 2021, 14:00 - 17:00

Hurtigrutemuseet

Vi har bygget, renovert, pusset og polert, kreert nye utstillinger og utviklet nye ideer. Vi har arbeidet hardt for å skape en unik arena for formidling av historie. Endelig er vi klare til åpning! MS Finnmarken fått sitt vern, Museum Nord har fått en fantastisk arena å formidle historien i, Stokmarknes, Vesterålen, Nord-Norge – ja, Norge – har fått sitt Hurtigrutemuseum!

Kulturminister Abid Raja foretar den offisielle åpningen av Hurtigrutemuseet. Åpningsseremonien skjer 28. august og starter kl. 14.00, med en rekke spesielt inviterte gjester.

Hadsel kommune og en rekke samarbeidspartnere legger til rette for en storstilt folkefest og feiring av de nye museet denne helga. Program for folkefesten kommer senere, fra Hadsel kommune.

Dato:
lørdag 28 august 2021