« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Barnas fabrikk: Dinosaur

lørdag 13. april kl. 11:00 - 14:30

Barn ikledd reflexvest og hjelm klare til å grave etter bein
Bli med når Barnas fabrikk leter etter bein, fossiler og dinosaurer! Visste du at du kan finne fossiler fra tiden da dinosaurene levde i Vesterålen? På Andøya er det blant annet funnet fossil av fiskeøgle, som er 140 millioner år gammelt! Du kan også finne fossiler i fjæra ved Folkvang, sør for Sortland!
UTGRAVERNE
Hvordan skal man grave når man leter etter bein og fossiler i jorda? Bli med Sortland Museum og lær å grave som en ekte arkeolog! Kanskje finner du noe spennende i jorda. Hvilke dyr kan det være snakk om? Konservatorer Julie Beck Gjellesvik og Ingeborg Nordahl fra Øksnes og Sortland Museum leder utgravingen.
-> Påmelding til utgraving i museumsbutikken hos Sortland Museum. Det er plass til maks 15 barn per utgraving, og barna må være i følge med en voksen. Gratis inngang.

Dato:
lørdag 13. april