Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

«Come Dance with Me!»

tirsdag 21. februar kl. 11:30 - 13:30

Forsiden av boken "Come Dance with Me" med fotografier av dansere

Etter mange års arbeid med dokumentasjon og bilder har nå Fiona Jane Ellingsen endelig fått trykket opp boken «Come dance with me!» for salg. Boken blir lansert ved Narvik bibliotek tirsdag 21.2-23 klokken 11.30.

Narvik Museum har vært en del av redaksjonskomiteen for boken og har bidratt økonomisk for å få dette praktverket av en bok realisert.

Det er for oss en stor glede å få det ærefulle oppdraget med å være moderator for en samtale med forfatter Fiona under lanseringen av «Come Dance with Me!»

I en by der mange av de kulturhistoriske beskrivelser dreier seg om jernbane, bolag og industri beskrives av folk som jobber med slegge og hjelm, er det endelig kommet et historisk storverk som tar for seg en vesentlig del av Narviks kulturliv. En by med et mangfoldig og rikt tilbud for alle aldersgrupper som ønsker å uttrykke seg på scene.

Boken tar for seg etableringen av de første danseskoler, kulturskolen og de drivkreftene som jobber iherdig og hardt for å gi folk et kulturtilbud som det står respekt av. Fiona har samlet dette mellom to permer. Boken er vel dokumentert, og gir en rik beskrivelse av byens kulturliv, og skisserer muligheter for en ny oppblomstring av kulturen og dens betydning inn i framtiden.

Vi takker Fiona Ellingsen for at vi fikk lov å være med på reisen, og ønsker boken lykke til på reisen inn til de tusen norske hjem og institusjoner som ser kulturlivets verdi for økt bo- og blilyst.

Detaljer

Dato:
tirsdag 21. februar
Tid
11:30 - 13:30
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, ,

Sted

Narvik bibliotek
Kongens gate 39
Narvik, 8517 Norge